2010. november 29., hétfő

gasztro ajándék ötletek


Tudom, itt az advent meg minden, de nekem nincs karácsonyi hangulatom, - már évek óta. Próbálom kicsit felturbózni magam a gyerekek miatt, de tulajdonképpen szívesebben bújnék valami jó meleg lyukba,hogy majd csak úgy március elején kerüljek  újra elő. Sajnos rám már a hóesés varázsa sem hat, csak a gyakorlati oldala jut eszembe: pl. cipőbeázás, hóseprés, csúszós utak . Nem szoktam ennyire negatív lenni, elnézést mindenkitől, de ez van, nem lenne őszinte ha nekiállnék lelkesedni.

Azért kutakodtam házilag készíthető ajándékok után, ha meg is valósul belőle valami akkor majd bemutatom. Annyi jó ötletet láttam, hogy én már biztosan nem fogok újat kitalálni. Aki szívesen készítene házi gasztroajándékot, annak ajánlom a tavaly ilyenkor érvényes VKF-re beérkezett rengeteg finomságot, ezen a linken  Aki pedig szívesen nevezne a legújabb fordulóra, töltött húsokkal vagy kocsonyákkal , az itt találja a kiírást.

2 megjegyzés:

  1. Vegyél két marék gesztenyét, süsd meg, az illata is csodás és az íze, ha rövid időre is, talán jobb kedvre hangol :)

    Lemaradtak a linkek :(

    VálaszTörlés
  2. garffyka!
    Köszi az ötletet, általában a csokitartalékokat dézsmálom ilyenkor :-)
    A linkek ott voltak, csak nem látszott mert ugyanolyan színnel került fel, most már kiemeltem egy kicsit.( Bocsi, az előnézetben nem ilyen volt.)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...