2010. november 12., péntek

csípős csirkeszárny


Ez az étel már szerepelt egyszer, csak csirkecombbal-- Itt !

Nagyon egyszerű, és mégis finom szerintem. Tulajdonképpen a húson kívűl csak sóra-borsra, Erős Pistára és néhány kanál olajra van szükség. Ezekkel együtt egy tűzálló tálba teszed a húsdarabokat, szétmasszírozod rajta egyenletesen a fűszereket és az olajat, aztán  lefóliázva mehet a sütőbe. Jelen esetben tekintettel a gyerekekre nem sok paprika került rá, ha szereted a csípőset, mehet rá még több. (Ne szoktam vizet adni a sütéshez ha bolti csirkéből készül. Házi csirkéből még ne csináltam, lehet hogy ott szükséges. ) Sütés végén vedd le  fóliát és süsd pirosra.
Sült krumpli, krumplipüré, majonézes káposzta saláta, vagy kukorica saláta illik hozzá.Ha vigyázol  a vonalaidra, csinálj hozzá friss zöld salátát .

Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, igazán finom lehet

    VálaszTörlés
  2. A majonézes káposzta saláta receptjére kíváncsi vagyok!
    Leírnád?

    VálaszTörlés
  3. Liliann! Holnap jön a recept!

    Nelli, Bianka! Tényleg nagyon jó, nagyon érdekes , hogy a paprika és a bors milyen ízt ad neki, mindenféle más fűszer nélkül is.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...