Szeretem egyszerű módját választani a dolgok elintézésének. Lusta vagyok..? Meglehet. De manapság talán ez hasznos is lehet, időt , pénzt spórolhatok vele, egyikből sincs soha elég...
2010. november 12., péntek
csípős csirkeszárny
Ez az étel már szerepelt egyszer, csak csirkecombbal-- Itt !
Nagyon egyszerű, és mégis finom szerintem. Tulajdonképpen a húson kívűl csak sóra-borsra, Erős Pistára és néhány kanál olajra van szükség. Ezekkel együtt egy tűzálló tálba teszed a húsdarabokat, szétmasszírozod rajta egyenletesen a fűszereket és az olajat, aztán lefóliázva mehet a sütőbe. Jelen esetben tekintettel a gyerekekre nem sok paprika került rá, ha szereted a csípőset, mehet rá még több. (Ne szoktam vizet adni a sütéshez ha bolti csirkéből készül. Házi csirkéből még ne csináltam, lehet hogy ott szükséges. ) Sütés végén vedd le fóliát és süsd pirosra.
Sült krumpli, krumplipüré, majonézes káposzta saláta, vagy kukorica saláta illik hozzá.Ha vigyázol a vonalaidra, csinálj hozzá friss zöld salátát .
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hűűűű, de fincsi!:-)
VálaszTörlésNagyon guszta, igazán finom lehet
VálaszTörlésA majonézes káposzta saláta receptjére kíváncsi vagyok!
VálaszTörlésLeírnád?
Liliann! Holnap jön a recept!
VálaszTörlésNelli, Bianka! Tényleg nagyon jó, nagyon érdekes , hogy a paprika és a bors milyen ízt ad neki, mindenféle más fűszer nélkül is.