Gyors, könnyű desszert, váratlan vendégek betoppanása esetén is használható, csak azt tart némi ideig amíg kihűl a puding.
Hozzávalók:
- 2 csomag főzős vaníliapuding
- 3 bögre tej
- néhány kanál cukor
- 2 kávékanál nescafé+ egy ujjnyi meleg tej az feloldásához
- 1 mokkáskanál cukrozatlan kakaópor
-1 kis doboz cukrozott Hulala
Elkészítés:
-megfőztem a két csomag pudingot a 3 bögre tejjel, kicsit édesítettem, majd 2 edénybe szétosztottam
- az egyik adaghoz hozzákevertem a kakaóport, és az előzőleg már elkészített és kihűlt kávét és egynemű krémmé kevertem
- mindkét pudingot időnként megkeverve kihűtöttem
- a Hulalát kemény habbá vertem, majd kb a 2/3 részét a két pudinghoz kevertem , kettéosztva ( a maradékot lehet diszítésre használni)
- pohárba rétegeztem a kétfajta krémet, és behűtöttem fogyasztás előtt
Kellemes Ünnepeket :)
VálaszTörlés