2012. június 10., vasárnap

A mai ebéd:

Karalábés húsgombóc:

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Bocsi, elsőre elírtam :-))

    Ilyet én még soha nem ettem, a mi családunkban Anyukám nem főzte, így én se hoztam tovább a saját konyhámba. Tegnap is láttam valahol a neten, mutattam a férjemnek, kérdeztem tőle, szerinte finom-e. Képzeld, azt mondta nem tudja, de ne próbáljuk ki.:-)) (Nagy húsevő:-)
    Pedig ez olyan jól néz ki, hogy én ki fogom próbálni...neki majd adok mást:-))

    VálaszTörlés
  3. Ha szereted a karalábét, mindenképpen próbáld ki, a kaporral együtt nagyon finom! A fiúk néha macerásak, aztán lehet ha már ott van előtte az asztalon, akkor mégis megeszi :-) Lehet több hússal csinálni a gombócot, én csak azért szeretem így , mert így garantáltan átfő és puha, ha sok benne a hús akkor keményebb.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...