2011. augusztus 28., vasárnap

Goldenblog 2011
Nincs még végeredmény, de azért nézegettem a három esélyest, illetve a közönség szavazatok eredményét. Utóbbi kicsit ciki szerintem : http://olcso-receptek.hu/. Mármint nem a honlap tulajdonosát akarom megbántani, csak szerintem ez az oldal nem blog, hanem egy receptgyűjtő oldal, vagy tévednék? Meg aztán az is furcsa nekem, hogy milyen magasan veri az utána következőket, de ebbe már tényleg ne menjünk bele, nem is ezért ragadtam billentyűzetet.

A zsűri által kiválasztott 3 közül máris van egy új kedvencem : a  Soulkitchen
Én továbbra is az ilyen blogokat szeretem, jókat lehet rajta vigyorogni, vannak saját receptek és éttermi ajánlók is, a képek nem emelkednek professzionális magasságokba,  de a célnak megfelelnek. Én szeretem az "off" bejegyzéseket is, az is van, de nem nagyon személyeskedő stílusban. Persze még nem rágtam át rajta magam, de amit olvastam az tetszett nagyon.


A második helyezett nálam: A régi receptek nyomában,  értékes és rengeteg munka van benne, ráadásul e
csak egy éve létezik, szép teljesítmény a szerzőtől.

A világevő is jó, de stílusában tőlem mesze áll, mivel főleg étteremkritikák, és beszámolók vannak rajta, a gasztronómia eme fertálya tőlem messze esik,- meg egy valamirevaló étterem is.


Persze a Goldenblog eleve furcsa dolog, hogyan lehet összehasonlítani a narancsot az almával?  Mindkettő gyümölcs, nekem mégis az egyik finomabb, neked meg a másik. Én azért szeretem böngészni, mert ilyenkor találok olyan blogokat, amikkel máskor esetleg nem futok össze.

Végleges eredmény szeptember 8.-án várható.


2011 .09.10.

P.S.  A nyertes:  Világevő

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...