tag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post5524744234489121425..comments2024-02-05T19:33:45.765+01:00Comments on konyha-kert-ayildi: kefíres pogácsa és perecUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-84239199068695279052010-11-07T18:44:10.214+01:002010-11-07T18:44:10.214+01:00Jaj, es kefir hianyaban mi a helyzet?Jaj, es kefir hianyaban mi a helyzet?Margitnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-64950837417474487472010-11-07T18:42:02.048+01:002010-11-07T18:42:02.048+01:00Ildi, nem tudom, mennyi liszthez jo ez az eleszto ...Ildi, nem tudom, mennyi liszthez jo ez az eleszto (7g egy tasak), nem irjak, Allinson Easy Bake Yeast, de van itt egy recept a zacsko hatuljan, itt 650g Strong White Flour-hoz ir egy tasak elesztot. Megnezem majd az orosz boltban, hatha van nekik friss elesztojuk vagy Oetker szarazeleszto. Legnagyobb oromomre vegre arulnak az orosz boltban tarhonyat. ;-) Eddig otthonrol hozattam vagy hoztam magamnak.Margitnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-74250913605916782252010-11-03T18:25:18.424+01:002010-11-03T18:25:18.424+01:00Margit, mostlátom ki vagy... bocs , hogy értekezés...Margit, mostlátom ki vagy... bocs , hogy értekezést írtam neked az élesztőről... <br /> Nálatok milyen élesztőt lehet kapni? Itthon van Oetker ami 1/2 kg liszthez jó, és van Haas ami 1 kg liszthez jó.ayildihttps://www.blogger.com/profile/01231498525796208554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-27108274431257702922010-11-03T18:11:05.125+01:002010-11-03T18:11:05.125+01:00Névtelen!
Ez nagyon jó kérdés, azért írtam így, m...Névtelen! <br />Ez nagyon jó kérdés, azért írtam így, mert így volt az eredeti recptben.Nekem 375 ml-es volt itthon, de már én is gondolkodtam rajta, hogy miért van ennyi fajta. Régen 2 dl volt a kicsi, manapság már nem biztos....ayildihttps://www.blogger.com/profile/01231498525796208554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-87365794110205053692010-11-03T18:07:47.191+01:002010-11-03T18:07:47.191+01:00Margit! Ha porélsztőd van akkor a liszttel keverd ...Margit! Ha porélsztőd van akkor a liszttel keverd össze, langyosíts meg kb. 1/2 dl tejet pici cukoral, és ezt is add a többi hozzávalóhoz. Az élesztőnek némi cukorra és melegre van szüksége, hogy dolgozni tudjon, ezért kell langyosítani a tejet, és a kelesztés ideje alatt is meleg helyre tenni a tálat.<br /> (A porélesztőből van 1/2 és 1 kg liszthez való, erre kell figyelni. )<br /><br />Bianka :-) Én meg a tegnapi habos sütidet kóstolnám meg!ayildihttps://www.blogger.com/profile/01231498525796208554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-17985610717039311522010-11-03T18:03:04.063+01:002010-11-03T18:03:04.063+01:00Egy nagy doboz kefir az hány ml? Mert lehet kapni ...Egy nagy doboz kefir az hány ml? Mert lehet kapni 350, 400, 450 és 500 ml.-es kiszerelésben is...? <br />EriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-90616452251553954412010-11-03T16:58:54.342+01:002010-11-03T16:58:54.342+01:00Ildi, mi van, ha nekem nincsen friss elesztom?Ildi, mi van, ha nekem nincsen friss elesztom?Margitnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9190917280379417511.post-39762141175449393752010-11-03T09:42:28.675+01:002010-11-03T09:42:28.675+01:00Nagyon finom, szeretném :)Nagyon finom, szeretném :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com